Lemmikillesi uniikki unelmapeti – Näin valmistamme sen!

Rakkaalle lemmikillesi mieluisa nukkumapaikka syntyy luovasti uusiokäyttöön sopivista tekstiileistä tai ekologisesta eurooppalaisesta hamppukankaasta. 
Pumpa Upcyclen taitavien asiantuntijoiden käsissä toiveidesi mukainen kuosi muuntautuu pehmoiseksi pediksi ja osaksi kotisi henkeen sopivaa sisustusta.


1. Laadukkaat ja uusiokäyttöön sopivat kankaat poimitaan rakastettujen ja elämää nähneiden tekstiiliaarteiden joukosta. Uusi hamppukangas tilataan Romaniasta, jossa on vuosisatojen takaiset perinteet tämän kaikkein ekologisimman tekstiilikuidun kasvattamisesta ja kankaaksi kutomisesta.
2. Valitut kankaat pestään ja kuivataan huolellisesti, ekologisesti ja ympäristöystävällisesti Lohjan työhuoneella, metsien ja järviluonnon keskellä.
3. Pidämme erityisessä asemassa asiakkaiden henkilökohtaista palvelua: Kuvaamme toivomusten mukaiset kankaat ja mallinnamme ne pedeiksi, jotta uuden pedin valinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Näin varastoon ei myöskään synny turhia tuotteita, vaan valmistamme sinulle juuri oikean kokoisen, täysin uniikin lemmikkipedin tilaustuotteena. 
4. Lemmikkipedit ommellaan pitkällä kokemuksella Inkoossa ja valmistukseen menee kaikkiaan 2–6 viikkoa. 
5. Voit valita, haluatko täyttää pedin tarpeettomiksi käyneillä kotisi tekstiileillä vai valitsetko mielummin uudella polyesterivanulla valmiiksi täytetyn pedin. Käyttämällä täytteenä esimerkiksi sinulle tarpeettomia vaatteita, vähennät poistotekstiilien määrää ja samalla lemmikkisi saa pehmeän, rakkaan, turvallisen ja kodin tuntuisen nukkumapaikan.
6. Kokemuksesta tiedämme, että lemmikit ovat ihastuneet Pumpa Upcycle peteihinsä. Siksi voimmekin luvata asiakastilauksina valmistetuille tuotteille palautusoikeuden.

Dana-mummelin peti

Dana-koiralla peti on ollut kovassa käytössä. Jo 11-vuotias ”mummeli” on emäntänsä tavoin rakastunut uuteen pehmoiseen valtakuntaansa. 
– Tykkään siitä, että pedin täytteeksi saa laittaa kodin ylimääräiset viltit ja pyyhkeet, eivätkä ne päädy roskiin. Peti on myös helposti Danan myllättävissä’, kertoo helsinkiläinen Annika Schaverin. – Pyrin tekemään hankintoja aina kotimaisilta yrittäjiltä ja se onkin usein yksi merkittävimmistä ostokriteereistäni. Kun vielä samalla pystyy vähentämään jätekuormaa, on se erittäin iso plussa! hän tiivistää.
Pumpa Upcyclen tuotteissa Annikaa miellyttää ajatus kestävän kehityksen tukemisesta sekä kaunis ja huoliteltu ulkoasu.  – Lisäksi asiakaspalvelu on mainitsemisen arvoinen! Kun tilasin lemmikkipedin, lähetettiin sähköpostilla ihanasti huomioiden väliaikatietoja ja kangasvaihtoehtoja.
Seuraavaksi ostoslistallani ovat ehdottomasti kestopussit ja hampputiskirätit, tyytyväinen Annika kuvailee.

 

← Aiempia valittuja paloja – Older Post Uusimmat valitut palat – Newer Post →Kommentteja? – Any comments?

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua – Comment will be approved before publishing