Pumpa Upcycle jälleenmyyjät

Pumpa Upcycle tuotteita on myynnissä useissa ihanissa kivijalkaliikkeissä sekä muissa verkkokaupoissa ympäri Suomen. Myyjien valikoimat vaihtelevat ja tuotteistoa suunnitellaan yhdessä jälleenmyyjäkaupan kanssa. Jos haluat oman kauppasi mukaan, laita viestiä niin jutellaan lisää maria@pumpaupcycle.com

OMNIA SHOP – ESPOO

Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Kestäviä vaihtoehtoja OmniaShopista. Elämyksellisestä myymälästä löydät yritysten, Omnian nuorten työpajojen ja Omnian eri osastojen uniikkeja tuotteita, esim. kodintekstiilejä, koruja, kortteja, sisustustuotteita, luomuherkkuja, luonnonkosmetiikkaa ja lahjakortteja.

 

TALOMUSEO GLIMSIN MUSEOPUOTI – ESPOO

Glimsintie 1, 02740 Espoo

Talomuseo Glimsin Museopuoti on tunnelmallinen pikku puoti, jossa voi ihastella ja ihmetellä nostalgisia ja persoonallisia tuotteita ja ennen kaikkea tehdä hyvänmielen ostoksia rauhallisessa ja kiireettömässä miljöössä. Esillä on aina jotain uutta!

Ostoksille museopuotiin voi poiketa ilman museon sisäänpääsymaksua. Ostamalla tuotteen Talomuseo Glimsistä tuet Espoon kaupunginmuseon toimintaa.

 

TWISTBE – HELSINKI

Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki
TwistBen on perustanut kolme suomalaista naista ja äitiä, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta sekä kauppatieteitä. Heidän kaupasta ja verkkokaupasta saat asiantuntevaa palvelua ihonhoitoon ja löydät parhaalla hinta-laatusuhteella huippuraaka-aineita sisältävät luomukosmetiikka ja kauneusruoka tuotteet.

 

EKOKAMPAAMO KAISLA – JÄRVENPÄÄ

Emalitehtaankatu 2, 04410 Järvenpää
Kaislassa hiukset hoidetaan ekologisesti luonnonantimilla, värjätään kasviväreillä ja vaalennetaan biohajoavalla savivaalennuksella. Kierrätys, kestävä kehitys ja luonnollisuus ovat ekokampaamon tärkeimmät arvot.

 

EKOKAMPAAMO OKRA – JYVÄSKYLÄ

Kauppakatu 14, 40100 Jyväskylä
Ekokampaamo Okra on pieni ja aurinkoinen ekokampaamo, jossa kaikki palvelut, kuten leikkaukset, kasvivärjäykset ja savivaalennus tehdään luonnollisilla ja kotimaisilla tuotteilla, minimoiden luonnon kuormitusta kierrätystä suosien. 
Tuotevalikoimasta löytyy kotimaista luonnonkosmetiikkaa, paikallisia ekologisia koruja, käsin tehtyjä puuharjoja, biohajoavia sekä kierrätystekstiileistä valmistettuja hiuslenkkejä.

 

SUTTISEN TILA – LAITIKKALLA

Kissalammintie 43, 36660 Laitikkala
Suttisen tila on hämäläinen maatila, jossa viljellään marjoja ja vihanneksia. Kesäisin tilapuotimme hyllyt täyttyvät omien peltojemme tuoreista marjoista, raikkaista vihanneksista sekä kotimaisten pientuottajien lähiruokatuotteista. Kahvilassa tarjoilaan tilan marjoista tehtyä limonadia ja marjaisia leivonnaisia. Vinttipuodissa on esillä suomalaisten kädentaitajien laadukkaita käyttö- ja koristetuotteita. Pihapiirissä keppihevoset ja monet kotieläimet odottavat perheen pienimpiä. 

 

EKOLYYLI – ROVANIEMI

Lehtokerttu 17, 96440 Rovaniemi
EkoLyyli on ekologisesti ja eettisesti valmistettujen tuotteiden pieni ekopuoti. Valikoimasta löytyy mm. luonnonkosmetiikkaa, kodin käyttötuotteita, koruja ja kortteja.

 

RUUSU & ROSMARIINI – RIIHIMÄKI

Ruusu & Rosmariini tuottaa hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita kulttuuristen menetelmien avulla. He valmistavat itse luonnollista kosmetiikkaa, joka ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Ruusun & Rosmariinin HyvänOlon Werstaalta voit varata erilaisia hieronta- ja hemmotteluhoitoja sekä he tarjoavat myös räätälöityjä ohjelmapalvelukokonaisuuksia niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille.

 

ROYAL BEAUTY SPA – LAPUA

Royal Beauty Spa on täyden palvelun hius ja kauneushoitola Lapualla. Tarjoamme kattavasti laadukkaita hyvinvoinnin sekä kauneudenhoidon palveluita. Hoitolamme myymälästä löytyy laaja valikoima laadukkaita kosmetiikkatuotteita kaikkiin tarpeisiin. 

 

NIIN MUA SECOND HAND & VINTAGE

Niin Mua Second Hand & Vintage on erikoistunut kotimaisiin ja korkealaatuisiin Second Hand & Vintage -vaatteisiin ja asusteisiin. Kestävän kehityksen mukaista muotia kotimaisesta verkkokaupasta!

 

EKOHELSINKI

Ekomuodin verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät ekologisesti ja eettisesti tuotettuja vaatteita, ajatonta tyyliä, sekä tiedostavaa muotia. Kaupan tuotteet ovat kaikki ympäristöystävällisesti ja hyvissä työolosuhteissa valmistettuja.

 

WEECOS

Vastuullisten, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittavien design-merkkituotteiden kauppapaikka verkossa. Weecos tarjoaa ihmisille luotettavan ja helpon ratkaisun sekä vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille.

 
 

← Aiempia valittuja paloja – Older Post Uusimmat valitut palat – Newer Post →Kommentteja? – Any comments?

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua – Comment will be approved before publishing