Pumpa Upcycle jälleenmyyjät

Pumpa Upcycle tuotteita on myynnissä useissa ihanissa kivijalkaliikkeissä sekä muissa verkkokaupoissa ympäri Suomen. Myyjien valikoimat vaihtelevat ja tuotteistoa suunnitellaan yhdessä jälleenmyyjäkaupan kanssa. Jos haluat oman kauppasi mukaan, laita viestiä niin jutellaan lisää maria@pumpaupcycle.com

OMNIA SHOP – ESPOO

Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo
Kestäviä vaihtoehtoja OmniaShopista. Elämyksellisestä myymälästä löydät yritysten, Omnian nuorten työpajojen ja Omnian eri osastojen uniikkeja tuotteita, esim. kodintekstiilejä, koruja, kortteja, sisustustuotteita, luomuherkkuja, luonnonkosmetiikkaa ja lahjakortteja.

 

TWISTBE – HELSINKI

Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki
TwistBen on perustanut kolme suomalaista naista ja äitiä, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta sekä kauppatieteitä. Heidän kaupasta ja verkkokaupasta saat asiantuntevaa palvelua ihonhoitoon ja löydät parhaalla hinta-laatusuhteella huippuraaka-aineita sisältävät luomukosmetiikka ja kauneusruoka tuotteet.

IHANUUTENI – EURA

Satakunnankatu 15, 27510 EURA
Ihanuuteni on lifestyle-myymälä, josta löydät tarpeellista, ihanaa ja kaunista naisille, miehille ja lapsille sekä kodin sisustukseen ja lahjaksi. Jos et ehdi ennen sulkemisaikaa, niin soita ja aidosti palveleva myymälä voi olla avoinna pidempäänkin.
Voit myös varata oman asiakasillan, jolloin saat sinulle tärkeiden ihmisten kanssa tutustua myymälään rauhassa kuohuvan ja alkupalojen jälkeen! Tervetuloa ihastumaan!

 

AILOSHOP – ROVANIEMI

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI
AiloShopista löydät kotimaisia lahjatavaroita, kodin sisustustuotteita sekä design tuotteita. Ihastuttavasta liikkeestä löytyy myös aidosti ekologisia ja käsintehtyjä tuotteita sekä kotimaisia herkkuja.

 

KATIN KAUPPA – NOKIA

Katin Kaupasta löydät laadukkaita, kotimaisia tuotteita itsellesi tai lahjaksi. Tuotevalikoima koostuu pääasiassa kotimaisesta luonnonkosmetiikasta sekä kestotuotteista. Toivon tuotteiden tuovan hyvää mieltä Sinulle!

RUUSU & ROSMARIINI – RIIHIMÄKI

Ruusu & Rosmariini tuottaa hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita kulttuuristen menetelmien avulla. He valmistavat itse luonnollista kosmetiikkaa, joka ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Ruusun & Rosmariinin HyvänOlon Werstaalta voit varata erilaisia hieronta- ja hemmotteluhoitoja sekä he tarjoavat myös räätälöityjä ohjelmapalvelukokonaisuuksia niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille.

PINKKI VIRTAHEPO

Pinkki Virtahepo on suomalainen kodin sisustukseen, tyyliin ja tunnelmaan sekä pieniin lahjatavaroihin keskittynyt verkkokauppa. Ihania yksityiskohtia, pienellä vaivalla ja budjetilla.

EKOHELSINKI

Ekomuodin verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät ekologisesti ja eettisesti tuotettuja vaatteita, ajatonta tyyliä, sekä tiedostavaa muotia. Kaupan tuotteet ovat kaikki ympäristöystävällisesti ja hyvissä työolosuhteissa valmistettuja.

WEECOS

Vastuullisten, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittavien design-merkkituotteiden kauppapaikka verkossa. Weecos tarjoaa ihmisille luotettavan ja helpon ratkaisun sekä vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille.

 
 

← Aiempia valittuja paloja – Older Post Uusimmat valitut palat – Newer Post →Kommentteja? – Any comments?

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua – Comment will be approved before publishing